Facebook для ПК отримав новий дизайн та темну тему

  • 23 марта, 14:45
  • 4023
  • 0

Соціальна мережа Facebook офіційно отримала оновлення у вигляді появи темної теми для десктопної версії. Ця особливість має полегшити сприйняття інформації у приміщенні зі слабким освітленням або у цілковитій темряві. Темна тема вже підтримується багатьма застосунками на Android та iOS, але тільки не Facebook. Однак, ці зміни свідчать про те, що мобільний додаток соцмережі також незабаром отримає цю функцію.

Щоб включити цю функцію, користувачам спочатку необхідно активувати новий загальний редизайн. Опція для темного режиму знайдена тільки в новій темі. Включення цього вимагає, щоб користувачі перейшли до налаштувань, а потім до опції «Переглянути новий Facebook». Щоб відключити його, потрібно просто натиснути на «Переключитися на класичний Facebook». Потім темний режим знаходитиметься в меню «Налаштування» в ролі тумблера.

Інші зміни користувацького інтерфейсу десктопної версії соцмережі – це схожість з мобільним додатком. Правий і лівий інформаційні стовпці практично не змінилися. Тут найбільшою зміною є використання розділових смуг, що робить дизайн більш естетичним. Верхні елементи, в кожному сегменті, показані з кнопками для розширення, щоб показати додаткові параметри. Панель пошуку згори була зменшена, щоб вписатися в рамки лівого стовпця. Профіль, домашня сторінка та інші посилання в правій частині, в основному, розміщені за значками і скорочені для розміщення в цьому стовпці.


Теги: facebook
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все