Facebook Shops: торгівельний майданчик з’явиться в соцмережі

  • 21 мая, 08:34
  • 4314
  • 0

Сервіс Shops – новий інструмент електронної комерції від корпорації Facebook. Завдяки новому сервісу бізнес зможе відкривати безкоштовні віртуальні вітрини безпосередньо у соцмережах Facebook та Instagram. 

Як заявив CEO корпорації Facebook Марк Цукерберг, розширення електронної торгівлі має сприяти відновленню економіки, яка постраждала через коронавірус.

Як розповів Цукерберг, якщо підприємець не може відкрити або підтримувати роботу фізичного магазину чи ресторану, він зможе налагодити роботу онлайн: приймати і оформляти замовлення можна буде безпосередньо у соцмережах.

Магазини Shops можна знайти на бізнес-сторінках Facebook і відповідних профілях Instagram. Також незабаром вони з’являться і Stories. Магазини можна буде поставити на рекламу.

Підприємець сам обиратиме – покупці будуть оформлювати замовлення у соцмережах, або ж клієнтів переадресовувати на сайт для завершення транзакції.

Також у планах Facebook створити можливість для користувачів переглядати каталоги магазинів і та купувати просто у вікні чату.

Вартість послуги

Створювати магазини у Shops можна безкоштовно. Та у корпорації сподіваються, що підприємці будуть рекламувати свої магазини, таким чином компанія планує монетизувати новий сервіс.

Магазини Shops спочатку з’являться у США, і будуть доступні лише у Facebook. Вже влітку послугу мають запустити і в Instagram. Дату міжнародного запуску поки не називають.


Теги: facebook
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все