Facebook створить додатки для подорожей і подкастів — NYT

  • 5 декабря, 14:42
  • 4666
  • 0

Глобальна компанія Facebook планує створити спеціальні програми та програми, призначені для подорожей, розміщення подкастів, розсилки інформаційних бюлетенів та послуг.

Про це повідомляє The New York Times. Таку інформацію виданню повідомили власні джерела. Пишуть, що створенням продуктів буде займатися новий експериментальний підрозділ компанії під назвою New Product Experimentation Team (NPE Team).

«Завдання цього підрозділу полягає в тому, щоб опрацьовувати найбільш перспективні напрямки розвитку соціальної мережі. NPE Team розбитий на п'ять груп, кожна з яких складається з десятка людей і займається оперативним запуском нових продуктів та зняттям з експлуатації тих з них, які не користуються попитом споживачів», — йдеться у повідомленні.

Видання звертає увагу на те, що подібні новинки здатні призвести до перетворень у рекламному бізнесі компанії, зосередженого на просуванні товарів і послуг на основі вивчення записів користувачів. Там також додали, що згадані вище проекти знаходяться в стадії розробки і можуть не бути втілені в життя.


Теги: facebook
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все