Facebook видалив 3,2 млрд фейкових акаунтів, це вдвічі перевищує минулорічний показник

  • 15 ноября, 08:21
  • 3796
  • 0

Facebook із квітня до вересня 2019 року вилучив 3,2 млрд фальшивих акаунтів, а також мільйони постів із висловлюваннями, які пропагують ненависть, про жорстоке поводження з дітьми і самогубства.

Компанія Facebook повідомила про видалення приблизно 3,2 млрд фальшивих акаунтів у своїй соціальній мережі із квітня до вересня 2019 року.

Цей показник більш ніж удвічі перевищує аналогічні показники за минулий рік, коли було видалено приблизно 1,5 млрд схожих акаунтів.

Також із соцмережі видалили 11,4 млн висловлювань, що пропагують ненависть. Минулого року за аналогічний період було вилучено 5,4 млн таких висловлювань.

Представники компанії також повідомили, що із квітня до вересня вилучили понад 4,1 млрд повідомлень із нав'язливою рекламою і 54,5 млн постів, що стосувалися насильства.

Уперше Facebook включено у звіт дії компанії в соцмережі Instagram. Компанія заявила, що досягла прогресу у виявленні зображень оголених дітей та сексуальної експлуатації в Instagram. Було вилучено понад 1,2 млн одиниць такого контенту в період із квітня до вересня поточного року.

У компанії запевнили, що в період із квітня до вересня, згідно із заявою Facebook, в Instagram було вилучено понад 1,6 млн одиниць контенту, присвяченого самогубствам і пошкодженням тіла.


Теги: facebook
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий