Фонд u.ventures інвестував в український стартап Competera

  • 12 апреля, 14:00
  • 2146
  • 0

Фонд u.ventures з головним офісом у Києві став інвестором українського стартапу Competera, який розробляє інтелектуальну платформу оптимізації цін для ритейлерів. Про це Competera написали в себе на LinkedIn.

«Вливання капіталу з нашого нещодавнього раунду seed+ дозволить нам розширити наші можливості у сфері штучного інтелекту, розширити спектр послуг і масштабувати нашу діяльність на глобальному рівні. Це розширення посилить нашу здатність підтримувати наших роздрібних клієнтів», — пишуть у стартапі.

Сторони не розголошують суми угоди. У січні цього року Competera залучив інвестиції у розмірі $3 млн. Інвесторами раунду були STRATMINDS, Flyer One Ventures, Verras Capital, SMRK Fund і Transform Partners Fund.

Інвестиційний директор Horizon Capital та u.ventures Богдан Свиридов сказав Forbes, що фонд є єдиним інвестором цього раунду. За його словами, перший чек u.ventures на seed-стадії зазвичай коливається від $300 000 до $500 000. А у follow-on раундах можуть суттєво збільшувати сумарну інвестицію.

  1. Competera, заснований Олександром Галкіним та Олександром Сазоновим, запустив свою платформу ціноутворення у 2018 році. Вона надає ритейлерам прямий доступ до ринкових даних у реальному часі, автоматизацію на основі правил та універсальні рекомендаційні двигуни.
  2. Алгоритми платформи використовують техніки глибокого навчання, щоб генерувати оптимальні ціни, враховуючи понад 20 факторів, як-от: інфляція, сезонність, еластичність цін, поведінка конкурентів і вплив акцій.

0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий