Франція оштрафувала Google на 150 млн євро через правила розміщення реклами

  • 23 декабря, 11:24
  • 4518
  • 0

Зазначається, що розслідування політики Google було розпочато через заяву французької компанії Gibmedia, яка управляє різними веб-сайтами. Google заблокував Gibmedia на своїй рекламній платформі в 2015 році.

Французький антимонопольний орган вимагає від американського інтернет-гіганта Google уточнити правила для оголошень і процедуру блокування аккаунтів рекламодавців.

У Google вже заявили, що опротестують це рішення французького антимонопольного органу. Блокування рекламного акаунту компанії Gibmedia в інтернет-гіганті пояснили тим, що користувачі «очікують захисту від експлуататорської і образливої реклами».

«Gibmedia рекламувала сайти, які обманювали людей, які платять за послуги на неясних умов виставлення рахунків. Ми не хочемо такого роду реклами в наших системах, тому ми призупинили роботу Gibmedia і відмовилися від рекламних доходів, щоб захистити споживачів від шкоди», - зазначили в Google.

Раніше повідомлялось, що корпорація Google погодилась заплатити майже один мільярд євро, щоб припинити розслідування, яке вже кілька років ведеться проти компанії у Франції.


Теги: Google
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи