Genesis адаптуватиме бізнес-книжки українською. Що відомо про проєкт Genesis Press

  • 20 июня, 12:23
  • 3733
  • 0

Українська кофаундингова IT-компанія Genesis запустила проєкт для підтримки видання культової світової бізнес-літератури українською мовою. Він отримав назву Genesis Press, а його мета – зробити світові бізнес-бестселери доступними для українців. 

Першу книгу, видану в межах нового проєкту, вже можна купити в книгарнях. Про це виданню MC.today розповіли в пресслужбі Genesis.

Книгу "Хто. Як наймати найкращих" випустили в партнерстві з видавництвом «Лабораторія». Це переклад англомовного бізнес-бестселера про наймання, його автори – засновник глобальної консалтингової, освітньої та аналітичної компанії з питань лідерства Джефф Смарт та керівний партнер ghSMART Ренді Стріт. До книги увійшли інтерв’ю з більш як 20 мільярдерами та 300 генеральними директорами. На їхній основі автори сформували перелік дієвих кроків, які допоможуть наймати людей, що приведуть ваш бізнес до успіху.

До речі, це одна з найпопулярніших серед топменеджерів Genesis бізнес-книг. Як зазначив співзасновник компанії Володимир Многолєтній, якісна бізнес-література та досвід BigTech-компаній свого часу допомагали в побудові екосистеми Genesis.

«Ми віримо, що поступове збільшення кількості бізнес-книжок українською матиме вплив на розвиток підприємницької спільноти в країні. Тому ми інвестуємо в створення цілого корпусу бізнес-літератури українською в межах ініціативи Genesis Press», – прокоментував підприємець запуск ініціативи.

Долучитися до створення бізнес-бібліотеки Genesis Press можуть усі охочі. Для цього достатньо перейти на сайт ініціативи за посиланням та запропонувати бестселери, які, на вашу думку, варто перекласти для читачів з України.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий