Google Play Pass: представили конкурента Apple Arcade

  • 24 сентября, 07:36
  • 4014
  • 0

Новий сервіс Google Play Pass тепер став офіційним. Він є прямим конкурентом Apple Arcade і надає доступ до сотень платних програм преміум-класу всього лише за $ 1.99 (≈ ₴ 48) на місяць впродовж першого року!

Google Play Pass

Google дуже розщедрився на перший рік використання. А вже з другого, ціна зростає до стандартних $ 4.99 (≈ ₴ 121). Однак, якщо ви скачуєте підписку, а потім захочете продовжити, то ціна зі знижкою не діятиме. Сервіс буде запущений впродовж цього тижня і, наразі, тільки в США. Згодом стане відома інформація про запуск для інших країн.

Підписка Google Play Pass надає вам доступ до ігор і додатків, які повністю розблоковано – без реклами, без внутрішніх, без авансових платежів. В сервісі є каталог, в який входять такі ігри, як Monument Valley, Star Wars: Knights of the Old Republic, LIMBO, Old Man’s Journey та Lumino City. Є також платні програми, такі як AccuWeather. Google говорить, що будуть з’являтися нові доповнення щомісяця.

Play Store матиме вкладку Play Pass, щоб спростити пошук додатків. Підтримувані програми та ігри також матимуть позначку Play Pass, якщо ви вирішите виконати пошук. 


Свою підписку ви можете розділити з п’ятьма членами сім’ї, і індивідуально завантажені ігри не впливають на досвід інших.

У той час як Apple Arcade призначена тільки для ігор, Play Pass – для додатків та ігор. Анонс Apple Arcade був грандіозним, так як Apple оголосила про те, що такі імениті розробники і видавці, як Capcom і Konami, будуть випускати ексклюзивні ігри для платформи. Ми сподіваємося, що в майбутньому Google Play Pass також отримає ексклюзивні ігри.



0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все