Google розпочинає використовувати сині галочки верифікованих користувачів в Gmail

  • 4 мая, 14:29
  • 3923
  • 0

Google додає нову функцію в Gmail, яка полягає в позначенні верифікованих користувачів синьою галочкою поруч з їхнім іменем. Ця позначка буде видаватися автоматично для всіх, хто використовує індикатори бренду для повідомлень (Brand Indicators for Message Identification, BIMI). Щоб забезпечити автентифікацію електронної пошти, компанії мають підтвердити власність логотипу, який використовується як аватар електронної пошти. Компанії, які вже використовують BIMI, отримають галочку автоматично.

Курсор, наведений на галочку, показує повідомлення "відправник цього електронного листа підтвердив", що вони є власником домену та зображення профілю, які вони використовують для надсилання листа. Автентифікація електронної пошти може допомогти як користувачам, так і системам безпеки "визначати та зупиняти спам", а також дозволяє відправникам "використовувати довіру до свого бренду". Ця функція вже доступна для облікових записів Workspace і особистих облікових записів Google, тому незабаром ви можете побачити сині галочки у своїх електронних листах.

Це нововведення може допомогти користувачам швидко ідентифікувати законних відправників, особливо якщо вони не знають, що означає схвалений BIMI логотип, включений в електронний лист, або не можуть перевірити законність його використання. Також, з урахуванням складності процесу верифікації в соціальних мережах, таких як Twitter та Facebook, введення нової функції в Gmail є додатковою мірою захисту від шахраїв та спаму


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все