Google створила месенджер, що працює без інтернету: крутіший за Viber і WhatsApp

  • 8 июля, 08:41
  • 4688
  • 0

Компанія змогла створити круте програми для мільйонів користувачів.

Google створила новий месенджер, здатний ліквідувати WhatsApp та інші засоби для спілкування, існуючі в даний час на ринку.  

Що стосується популярності, компанія хоче запровадити додаток в ОС смартфона, так що месенджер буде встановлено нові смартфони виробників прямо з заводу. У теорії, це відразу ж дасть величезну перевагу перед конкурентами, такими як Viber і WhatsApp.

Оскільки дане програмне забезпечення користується надзвичайно великою популярністю, компанія Google вирішила оновити до нової версії, запустивши в його рамках свій фірмовий месенджер. Він дозволяє відправляти повідомлення, дзвонити по голосового зв'язку, спілкуватися по відеозв'язку, пересилати повідомлення, а також використовувати масу інших можливостей. Швидше за все, оновлення вийде скачати найближчим часом у Google Play.

На відміну від WhatsApp, працювати нове ЗА зможе без інтернету, а все завдяки протоколу RCS, який компанія Google створила ще кілька років тому. Це головна перевага даного додатка над іншими месенджерами, так що успіх проекту гарантований.

Нагадаємо, що власники смартфонів вважають, що Android може працювати тільки на смартфонах. Однак, експертам вдалося встановити цю ОС від пошуковика на кнопковий телефон. Дивно, але ця операційка може запускати такі додатки як Viber і YouTube, і навіть Google Chrome. Втім, кнопкові телефони продовжують втрачати свою популярність.


Теги: Google whatsapp viber
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий