Google виділяє 8 мільйонів доларів на благодійність для організацій в Ізраїлі та Палестині

  • 17 октября, 14:59
  • 3854
  • 0

У вівторок, 17 жовтня, Google оголосив про пожертвування 8 мільйонів доларів організаціям в Ізраїлі та Палестині, відповідно до підтримки, необхідної через конфлікт в Ізраїлі. Приблизно 3 мільйони доларів США буде вкладено в негайні заходи в Ізраїлі, спрямовані на надання психологічної і емоційної підтримки жертвам, дітям та сім'ям.

Крім того, колектив та керівництво компанії внесли пожертвування в розмірі 600 000 доларів на користь Magen David Adom, United Hatzalah та ERAN. Приблизно 3 мільйони доларів також призначено для підтримки Палестинського Червоного Півмісяця, ЮНІСЕФ у секторі Гази та інших гуманітарних організацій.

Палестинська організація ХАМАС опублікувала перше відео із заручницею, яку вони захопили під час атаки на Ізраїль. 16 жовтня кардинал П’єрбаттіста Піццабалла, патріарх Єрусалима, висловив готовність обмінятися на ізраїльських дітей, яких утримують у полоні бойовики ХАМАСу в секторі Газа. Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган проводить переговори з представниками палестинського ісламістського руху ХАМАС щодо звільнення ізраїльських заручників.

11 жовтня Папа Римський Франциск у своєму найвиразнішому коментарі з початку конфлікту на Близькому Сході закликав відпустити всіх заручників, яких захопили бойовики ХАМАСу, і висловив підтримку праву Ізраїлю на самооборону.


Теги: Google
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий