Google вирішить важливу проблему свого голосового асистента

  • 23 апреля, 12:23
  • 3892
  • 0

Підтримкою голосового помічника Google Assistant сьогодні володіють багато цифрових пристроїв. Але якщо всі їх зібрати в одному приміщенні, це може стати проблемою: при зверненні до конкретного апарату на запит "Окей, Google" відгукнуться всі відразу. Незабаром компанія виправить цю ситуацію за допомогою нової корисної функції для Android-пристроїв.

Про можливість корегування віртуального помічника до голосових команд компанія повідомила ще восени 2019-го, але не назвала точних термінів реалізації функції. Тепер же про початок її тестування повідомив редактор ресурсу XDA-Developers Міш'ал Рахман.

Що зміниться

За його словами, в меню налаштувань Google Assistant користувачеві буде надано кілька варіантів реакції програми на фразу активації, щоб звести до мінімуму кількість небажаних спрацьовувань. Максимальна чутливість стане в нагоді при використанні асистента в шумному середовищі, а знижена – в оточенні кількох пристроїв.

Терміни глобального розгортання нової функції поки невідомі, але Google запевняє, що деякі користувачі побачать відповідну опцію "протягом наступних декількох днів"


Теги: Google
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все