Google закриває експериментальний мобільний додаток Shoelace

  • 29 апреля, 12:17
  • 4017
  • 0

У липні 2019 року, внутрішній інкубатор Google, Area 120, створив мобільний застосунок під назвою Shoelace (Шнурок). Він був спрямований на те, щоб допомогти людям знайти інших, хто поділяє їхні інтереси. Наприклад, хтось хоче зв’язатися з іншими власниками собак, може почати груповий чат, щоб узгодити деталі зустрічі і завести нових друзів. Інтерфейс нагадує щось посереднє між Facebook та WhatsApp. Але він має чистий, сучасний дизайн, який більше подобається міленіалам або користувачам покоління Z.

На жаль, ця соціальна мережа не зможе вийти з експериментальної фази – технічний гігант оголосив, що Shoelace закривається 12 травня. Додаток був доступний тільки для користувачів iOS, які мешкали в Ньбю-Йорку. Причиною закриття, ймовірно, стала пандемія коронавірусу. Через кризу, доводиться скорочувати інвестування. Google видалить всі дані, пов’язані з додатком, після 12 травня. Хоча користувачі можуть отримати копію, заповнивши цю форму до дати закриття.

Це вже не вперше, коли Google закриває свої сервіси, хоча й з інших причин. Буквально кілька днів тому, ми повідомляли, що мобільні додатки AdSense припиняють працювати на Android та iOS.


Теги: Google shoelace
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все