Google запускає в Україні новий онлайн-курс “Основи AI”

  • 3 мая, 12:08
  • 3944
  • 0

Компанія Google запускає в Україні новий онлайн-курс “Основи AI”, який допоможе українцям здобути практичні навички використання ШІ та машинного навчання (ML) й надасть можливість застосовувати їх одразу під час навчання. На курс можуть записуватися як ті, у кого є досвід роботи у технічних спеціальностях, так і ті, в кого його немає.

Google Україна реалізує цю програму в партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України, Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом із розвитку підприємництва Дія.Бізнес та Projector Institute.

Google запускає в Україні новий онлайн-курс


Як повідомляють у пресслужбі компанії, ШІ зараз створює величезні можливості для посилення бізнесів. Він може підвищити ефективність роботи у таких галузях, як маркетинг, фінанси, торгівля, готельно-ресторанний бізнес тощо. Також розвиток штучного інтелекту відкриває нові перспективи для спеціалістів з обробки даних та аналізу. Тому Google прагне надати українцям практичні навички, які потрібні для використання ШІ та машинного навчання.

Курс “Основи AI” триватиме 4 тижні. Його програма побудована за принципом від простого до більш комплексного. Спочатку на лекціях та воркшопах учасники вивчатимуть, що таке штучний інтелект і для чого потрібен. Після цього дізнаються про готові рішення на основі ШІ, які можна застосовувати навіть без попередніх знань кодування. Завершиться програма поглибленим вивченням стратегій впровадження машинного навчання в компанії та побудови технічної команди для цього.

Представники Google вважають, що цей онлайн-курс буде корисним, по-перше, людям, які чули про ШІ та машинне навчання, але поки не використовували його у своїй роботі, а по-друге, власникам та менеджерам невеликих бізнесів, які хочуть зрозуміти, чи потрібні їм ці інструменти для роботи компанії, і якщо так, то з чого почати. Також цей курс стане у пригоді бізнесам, які хочуть дізнатися, як можна за допомогою AI/ML підвищити ефективність процесів.

Google запускає в Україні новий онлайн-курс

Учасники курсу дізнаються, як:

  1. розібратися з концепцією штучного інтелекту, навіть якщо вони не є розробниками, і зрозуміти, чи потрібен взагалі їм або їхньому бізнесу ШІ
  2. ефективніше використовувати ШІ та машинне навчання для особистого розвитку і розвитку бізнесу
  3. застосовувати готові ML-рішення у різних сферах – від маркетингу до управління закладами громадського харчування – навіть без знань у сфері кодування
  4. будувати стратегії трансформації бізнесу із ML та формувати ML-команду.

Реєстрація вже відкрита за цим посиланням. Після неї учасники отримають доступ до платформи, де буде вся необхідна інформація про лекції, воркшопи, консультації тощо. Навчання розпочнеться 16 травня 2023 року і триватиме до 8 червня. Учасники курсу “Основи AI” отримають:

  1. практичні навички щодо застосування AI/ML для людей, які не мають досвіду в технічних спеціальностях
  2. серію лекцій від спікерів Google та інших компаній про те, як розібратися у темі AI/ML
  3. воркшопи з покроковими інструкціями використання AI-рішень у різних сферах
  4. індивідуальні консультації щодо впровадження AI/ML у бізнесі
  5. можливість отримати нагороди за правильні відповіді у квізах.

Більше інформації про курс “Основи AI” та реєстрація є за посиланням. Окрім курсу з основ ШІ, Google пропонує багато інших ресурсів для навчання, які можуть стати в пригоді людям у їхній роботі, особистому житті чи навчанні. Ознайомитися з ними можна в освітньому хабі Google Знання.


Теги: навчання
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все