Google знову намагається створити соціальну мережу — її тестування вже розпочалося

  • 14 июля, 15:52
  • 4051
  • 0

Незважаючи на нещодавне закриття проєкту Google+, «корпорація добра» не полишає спроб створити власну соціальну мережу. Цього разу компанія вирішила випробувати удачу з соціальним застосунком Shoelace.

Новий проєкт покликаний об’єднати людей з однаковими інтересами, які живуть поруч. Вказавши у Shoelace свої хобі чи улюблені розваги, користувачі зможуть знаходити тематичні заходи та зустрічі поблизу себе, а також створювати власні івенти. Долучившись до заходу, можна обговорити подію з іншими її учасниками у спільному чаті. Також у застосунку є можливість запрошувати на зустрічі інших людей, навіть якщо вони не користуються цією соціальною мережею.

Google знову намагається створити соціальну мережу — її тестування вже розпочалося

Програма доступна на платформах Android та iOS, інформації про веб-версію застосунку поки немає. Наразі розробники проводять закрите тестування продукту на території Нью-Йорку, реєстрація можлива лише за запрошеннями.

Розробкою соціального застосунку займається невелика команда з підрозділу Area 120, що спеціалізується на експериментальних продуктах Google. За словами творців проєкту, назва Shoelace («шнурівки») є відсилкою до його мети — пов’язувати людей зі спільними інтересами, так само як зв’язуються кінці шнурівок на черевиках. За цією ж аналогією заходи, що створюються у застосунку, були названі Loops — «петлі».

На сайті проєкту зазначається, що в кінцевому підсумку планується запустити Shoelace по всьому світу. Проте очевидно, що про будь-які конкретні терміни говорити поки зарано.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все