GPT Store і не тільки. OpenAI зробила низку платних функцій доступними для всіх

  • 15 мая, 09:01
  • 3822
  • 0

OpenAI відкрила доступ користувачам безкоштовної версії ChatGPT до ряду функцій, які раніше були призначені лише для власників передплати.

Найближчими тижнями для користувачів безкоштовної версії ChatGPT буде доступна не лише нова мультимодальна модель штучного інтелекту GPT-4o, а й низка розгорнутих раніше інструментів та функцій, які вже змогли випробувати власники платної підписки, повідомляє OpenAI у своєму блозі.

Зокрема, OpenAI надає безкоштовним користувачам можливість завантажувати файли та фотографії для створення підсумків та аналізу, можливість шукати відповіді в Інтернеті за допомогою ChatGPT (до цього можна було скористатися даними, які містить сама модель).

Крім цього, клієнти без підписки тепер матимуть доступ до GPT Store, запущеного на початку року. У ньому передплатники ChatGPT Plus можуть ділитися власноруч настроєними моделями та створювати їх. Створення моделей, що налаштовуються, все ще залишається преміальною функцією, яка доступна за підпискою. Також безкоштовна версія ChatGPT дозволить скористатися моделлю GPT-4 з додаванням пам'яті про попередні чати клієнта.

NV Техно писав, що цього тижня OpenAI випустила нову модель штучного інтелекту GPT-4o, яка підтримує розмову з використанням відеозв'язку та може виконувати роль розумного голосового помічника. На відміну від попередніх випусків, ця потужніша модель від самого початку доступна для всіх користувачів ChatGPT.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все