Група ІТ-компаній створила об'єднання резидентів "Дія Сіті"

  • 19 сентября, 06:40
  • 3745
  • 0

Об'єднання резидентів "Дія Сіті" розпочало свою діяльність. Це ініціатива від українських ІТ-компаній, які активно долучилися до створення правового простору "Дія Сіті" і стали його першими резидентами. Режим "Дія Сіті" було офіційно запущено 8 лютого 2022 року. 17 лютого, резиденти цього режиму подали заявку на створення об'єднання для спілкування з урядом та партнерами, а також для забезпечення сталого розвитку простору на наступні 25 років.

Завдання Спілки передбачають такі обов'язки:

  1. Розповсюдження інформації про правовий режим "Дія Сіті" в Україні та за її межами.
  2. Підвищення рівня освіти, розвиток талантів і сприяння розвитку професій у цифровій галузі України.
  3. Підтримка формування та реалізація державної політики щодо розвитку та функціонування правового режиму "Дія Сіті".
  4. Участь у проведенні публічних консультацій та експертизі проектів законів, які стосуються прав і інтересів резидентів "Дія Сіті".
  5. Представництво та захист інтересів резидентів "Дія Сіті" у взаємодії з державними органами та міжнародними організаціями.

Компанії-резиденти "Дія Сіті", які отримали підтвердження свого статусу від Міністерства цифрової трансформації, можуть приєднатися до Спілки. Організація відкрита для представників всіх галузей технологічного бізнесу, включаючи сервісний, продуктовий та освітній сектори, і прагне забезпечити максимальну різноманітність і інклюзивність. Додаткову інформацію про організацію можна знайти за наступним посиланням.


Теги: дія
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий