GTA 6 вийде восени 2025 року — Take-Two звузив межі релізу

  • 17 мая, 14:00
  • 3784
  • 0

У звіті Take-Two про доходи за 4 квартал 2024 року компанія нарешті назвала дату виходу наступної частини серії GTA. Раніше реліз Grand Theft Auto VI планувався просто на 2025 рік, тепер є конкретніша інформація — осінь 2025 року.

Компанія, у зв’язку з оптимістичними прогнозами на фіскальний 2025 рік, очікує отримати чисті бронювання в розмірі від $5,55 до $5,65 млрд. Ці очікування частково зумовлені уточненням вікна виходу гри GTA 6.

У Take-Two впевнені, що Rockstar Games створить унікальний ігровий досвід, а комерційний успіх проєкту, за їхніми прогнозами, буде ще більшим, ніж очікувалося раніше.

Також компанія у звіті повідомила, що продано вже 200 млн копій GTA V. Це робить гру другою за продажами в історії, поступаючись у 100 млн копій лише Minecraft.

Окрім трейлера, який презентували раніше запланованого часу через витік даних, студія Rockstar Games поки що не розкриває деталей щодо найочікуванішої гри десятиліття. Ходять чутки, що розробники також планують випустити оригінальну Red Dead Redemption на ПК, проте офіційного підтвердження цієї інформації немає.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все