Хакери зламали у Viber офіційний канал МОЗ

  • 26 марта, 15:14
  • 4274
  • 0

Нещодавно, на фоні спалаху пандемії Міністерство охорони здоров’я створило офіційну спільноту у популярному месенджері Viber. Але вчора ввечері, 25 березня, хакерам вдалося зламати спільноту МОЗ, присвячену коронавірусу в Україні. Про це йдеться в повідомлення Міністерства охорони здоров’я.

Через дії «жартівників» всі користувачі месенджера отримали можливість писати повідомлення у спільноті. Протягом півтори години кількість повідомлень перевищила кілька тисяч. Користувачі передавали один одному привіти, слали меми та рекламували свої товари і послуги. Останнє спам-повідомлення з’явилося в чаті о 20:54. А вже о 22:26 на каналі знову почали публікуватися офіційні пости МОЗ. Приєднатися до спільноти можна за посиланням.

МОЗ України повідомляє, що 25.03.2020 помилково був змінений формат відправки повідомлень в офіційному співтоваристві МОЗ в Viber, і користувачі протягом декількох хвилин могли відправляти повідомлення в співтоваристві. Приносимо свої вибачення. Проблема оперативно усунена. Опублікувати інформацію в спільноті можуть тільки співробітники Міністерства Охорони здоров’я. Нагадаємо, що «Коронавірус_інфо» – єдиний офіційний канал комунікації МОЗ у Viber.


Теги: viber
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все