Innovecs оголошує відбір на безкоштовний навчальний трек з QA Automation в InnoCamp

  • 16 декабря, 13:36
  • 6586
  • 0

Навчання стартує в січні 2020 року та передбачає можливість пройти оплачуване стажування на проєктах Innovecs 

Innovecs, глобальний software developer, розпочинає відбір на навчальну програму з Quality Assurance (Automation) на базі власного освітнього хабу InnoCamp. У 2019 році компанія провела треки з QA Manual та Front-end (React, JavaScript), а 18 випускників InnoCamp вже розпочали свій кар'єрний шлях в Innovecs. 

Innovecs оголошує відбір на безкоштовний навчальний трек з QA Automation в InnoCamp

Як проходить відбір? 

Innovecs запрошує взяти участь у відборі до треку усіх, хто має бажання розвиватись як QA Automation Engineer. Нагадаємо, це фахівці із забезпечення якості продукту, які використовують програмні засоби для створення тестів і перевірки результатів. 

Приєднатися до команди майбутніх інженерів в Innovecs можуть як студенти та випускники вишів та спеціалізованих курсів, так і ті, хто цікавиться QA Automation та пройшов самостійну підготовку за напрямом. Серед вимог: знання основ тестування, вміння використовувати HTML, СSS та JavaScript, знання англійської на рівні Intermediate. 

На першому етапі зареєстровані кандидати пройдуть онлайн тестування технічних навичок і рівня англійської. Наступний етап відбору — асесмент в офісі Innovecs за участю технічних експертів, які крім профільних знань оцінюватимуть також і особистісні навички кандидатів. За результатами оцінки 20 учасників розпочнуть свій QA Automation Track в InnoCamp. 

Як організовано навчальний процес? 

QA Automation Track розпочнеться 20 січня 2020 року. Заняття заплановані в післяобідній час з понеділка по п'ятницю і триватимуть чотири години. Фокус програми — на автоматизованому тестуванні з використанням Selenium WebDriver (Java). 

Трек також включає soft skills тренінги з розвитку креативності, колаборації, ефективної комунікації, критичного мислення, інтенсив English for IT та кар‘єрний воркшоп. 

Команда Innovecs адаптувала кращі методики навчання дорослих і поєднала їх з міжнародною експертизою компанії. Експерти InnoCamp використовують в роботі інноваційну методику EduScrum, яка дозволяє працювати в проєктних командах. Учасники InnoCamp працюватимуть над реальними кейсами безпосередньо з портфоліо компанії, навчаючись за принципом Learning by Doing. 

Чи є можливості для розвитку кар'єри?

Кращих випускників буде запрошено до стажування на проєкти Innovecs, де учасникам допомагатиме персональний ментор. Передбачена винагорода на період стажування та можливість долучитися до Innovecs WOW Program для працівників, що включає в тому числі тренування в спортзалі, корисні сніданки та участь у креативних та навчальних заходах InnoHub. 

Доступ до навчальних матеріалів зберігається за кожним студентом назавжди — тим самим компанія забезпечує виконання принципу Lifelong Learning та підтримує компетенції IT фахівців. 

Як зареєструватись? 

Для того, щоб подати заявку на участь у відборі до навчального треку, необхідно пройти онлайн- реєстрацію на сторінці InnoСamp: innocamp.innovecs.com. Організатори надішлють подальші інструкції щодо тестування на вказаний при реєстрації e-mail. 

Заявки на участь прийматимуть до 27 грудня 2019 року. Запланована дата старту треку з QA Automation — 20 січня 2020 року. Участь у відборі та навчальній програмі є безкоштовною. 


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все