Соцмережа X, вірогідно, почала тестувати кнопку дизлайк

  • 13 июля, 14:42
  • 3758
  • 0

Соціальна мережа X, за даними X Daily News, тестує кнопку «Не подобається». Ця функція може суттєво вплинути на те, як користувачі взаємодіють з платформою.

Новий дизайн кнопки

Ця кнопка, яка, ймовірно, буде схожа на кнопку «Подобається» у формі сердечка, але міститиме посередині стрілку спрямовану вниз, схожу на тріщину, що дозволить користувачам висловлювати негативну реакцію на публікації.

Суперечливі думки

Хоча остаточне рішення ще не ухвалене, Dexerto пише, потенційна поява кнопки дизлайку в X викликала майже одностайну негативну реакцію користувачів, які вважають це поганою ідеєю. Деякі стверджують, що платформа стане ще токсичнішою, інші ж побоюються, що кнопка «Не подобається» негативно вплине на фільтрацію інформації в X.

«Нікому не потрібно давати і без того величезному бізнесу маніпуляцій ще один інструмент для впливу на канал», — написав один користувач X.

Однак інші також обіцяють використовувати цю потенційну кнопку «Не подобається» якомога частіше, але тільки проти самого Маска.

Деякі кажуть: «Її видалять, як тільки в Ілона буде більше дизлайків, ніж лайків». А інші додають: «Якщо з’явиться кнопка «Не подобається», я розблокую його, щоб поставити «Не подобається» до кожного його допису».

Кнопки дизлайк у застосунках соціальних мереж вже давно є предметом суперечок серед онлайн-користувачів. Хоча YouTube досі дозволяє користувачам натискати кнопку «Не подобається», тепер він блокує можливість побачити загальну кількість диздайків для кожного відео.

Невідомо, чи ця нова кнопка на платформі X відображатиметься всім користувачам, чи її кількість буде прихована, як на YouTube.

Час покаже, коли і чи взагалі Маск вирішить схвалити впровадження нової кнопки на платформі.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий