Instagram і Facebook обмежать доступ до контенту деяким користувачам. Кого це стосується

  • 11 января, 11:10
  • 3779
  • 0

Про це компанія Meta, якій належать соцмережі, заявила у своєму блозі.

Зазначається, що зміни торкнуться контенту, який не відповідає віку користувача. Так, соцмережі приховуватимуть такі дописи, навіть якщо ними поділився хтось, на кого підписаний користувач. До прикладу, компанія вже працює над такими рекомендаціями в Reels.

Також соцмережі Meta рекомендуватимуть ресурси експертних організацій, якщо користувач публікуватиме контент про самоушкодження, розлади харчової поведінки (РХП) або інший шкідливий вміст.

«Зараз ми намагаємось запровадити ці зміни для підлітків до 18 років, і в найближчі місяці вони будуть повністю реалізовані в Instagram та Facebook», – ідеться у блозі.

Компанія уточнила, що не забороняє користувачам обговорювати свою боротьбу із селфхармом, РХП тощо. Однак такі дописи буде складніше знайти, натомість користувач бачитиме рекомендації експертів, які допоможуть із проблемою. Це запровадять найближчими тижнями.

Також зміни торкнуться конфіденційності. Так, підлітки отримуватимуть повідомлення із пропозиціями оновити налаштування безпеки та приватності сторінки. Якщо користувач погодиться, то це вплине на репости, згадки та позначки в дописах. Крім цього, людина зможе отримувати повідомлення лише від підписників.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все