Instagram тестує нову функцію та платить користувачам із США, Японії та Південної Кореї за фото

  • 5 апреля, 14:00
  • 3274
  • 0

Instagram тестує «Весняний бонус». Це сезонна програма, яка платить за фото та відео. Це підтвердив Business Insider представник компанії Meta.

  1. Раніше Meta давав гроші творцям, які публікували вертикальні відео – це був Reels Play Bonus, який закрили у березні 2023 року. Тепер же компанія хоче зосередитися на фото.
  2. Творець мемів Джексон Веймер розповів BI, що отримав доступ до «Весняного бонусу» 30 березня. Приблизно через чотири дні його приблизний заробіток склав 70 доларів. Як пише BI, їхні журналісти бачили два приклади, коли обмежений бонус становив 30 000 доларів за 30-денний період.
  3. Нова програма виплат обмежена для творців, як і попередні. Вона доступна лише за запрошенням та лише у трьох країнах – США, Японії та Південній Кореї. Не будуть підлягати монетизації публікації, які позначені, як фірмовий вміст або співпраця. А ще мають водні знаки сторонніх додатків, наприклад з TikTok.

Навіщо Instagram платити за фото

Публікація різних світлин – це загалом те, завдяки чому став таким популярним Instagram. Проте нещодавно він зосередився на новій функції Reels, яка фактично повністю копіює стрічку TikTok.

Як пише Business Insider, конкуренція двох компанія вийшла за межі відео, коли TikTok додав можливість публікувати фото. І вони набирали у середньому в 1,9 раза більше лайків і в 2,9 раза більше коментарів, ніж відео. У компанії навіть роздумують, чи не створити їм окремий застосунок для публікації фото.

Тож система бонусів в Instagram має заохотити більше користуватися застосунком та створювати більше цікавого контенту.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий