Instagram змінює алгоритми для зменшення крадіжок контенту та просування оригінальних постів

  • 1 мая, 14:00
  • 3839
  • 0

Instagram оновив алгоритм рекомендацій контенту. Ці зміни спрямовані на зменшення крадіжок контенту на платформі, підтримку оригінального контенту та збільшення охоплення для невеликих акаунтів.

  1. Найбільша зміна стосується агрегаторів — акаунтів, які завантажують або роблять скриншоти чужих відео та фото, а потім їх перепубліковують. Вони часто повністю крадуть контент, позбавляючи переглядів акаунт, який створив вміст. Тепер Instagram видалятиме з рекомендацій подібні пости. Оновлення стосується серійних репостерів — акаунтів, які понад 10 разів за 30 днів діляться контентом, який вони «не створили або істотно не покращили».
  2. Наступне оновлення: платформа замінюватиме репости в рекомендаціях публікаціями оригінального контенту. Це буде зроблено, якщо оригінальний матеріал «відносно новий», і якщо система впевнена, що публікації ідентичні, «ґрунтуючись на звуках і візуальних сигналах». Instagram додасть позначку з ім’ям оригінального автора, хоча її зможуть видалити як сам автор, так і той, хто репостить фото чи відео.
  3. І наостанок новий алгоритм системи рекомендацій «дасть усім авторам рівні шанси на успіх», незалежно від кількості підписників. Контент буде оцінюватися на основі його залучення, а не лише кількості фоловерів акаунта.

Ці зміни будуть впроваджені упродовж наступних місяців.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все