Intellias придбав американську IT-компанію C2 Solutions

  • 4 апреля, 12:45
  • 3612
  • 0

Українська ІТ-компанія Intellias придбала 100% акцій американської C2 Solutions, яка базується в Міннесоті. Це посилить присутність Intellias на ринку США і компетенції в галузі Digital Health та Medical Devices, йдеться у пресрелізі компанії.

  1. Сервісна IT-компанія C2 Solutions працює у галузі цифрової медицини і розробці технологій для медичного устаткування. Вони надаються своїм клієнтам технологічні послуги з фокусом на розробку стратегій, інжиніринг, розробку архітектури даних, тестування та дизайну користувацького досвіду.
  2. Придбання C2 Solutions збільшить кількість активних проєктів в Intellias, що дозволить наймати більше спеціалістів і спеціалісток в Україні і за кордоном, кажуть у компанії.
  3. Команду С2 Solutions інтегрують в структуру Intellias, вони зосередяться на обміні досвідом та експертизою. Також в фокусі уваги інтеграція корпоративної культури та цінностей Intellias і надання усіх можливостей для кар’єрного і професійного зростання, йдеться у пресрелізі.
  4. Сторони не розголошують суму угоди. Forbes цитує слова засновника інвестиційної компанії InSoft Partners Віталій Горовий. Він говорить, що С2 Solutions може «спокійно коштувати від $15 до $20 млн».

Що відомо

Восени 2022 року Intellias купив сервісну компанію Digitally Inspired, що розробляє продукти для ритейлу. А 7 липня 2023 року стало відомо, що 90 спеціалістів Digitally Inspired та Intellias опинилися на бенчі через нестачу проєктів.

Нині в Intellias кажуть, що об’єднують 3200 спеціалістів і спеціалісток у 14 країнах світу. Компанія розробляє технологічні рішення для клієнтів у галузях мобільності, роздрібної торгівлі, фінансових послуг, телекомунікацій, та високих технологій. Експертиза компанії включає продуктову інженерію, AI/ML, хмарні сервіси, DevOps, IoT, аналітику даних тощо.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий