iPhone випробували в незвичних умовах: деталі

  • 1 февраля, 08:34
  • 3979
  • 0

Протестувати надійність смартфона можна різними способами, в тому числі й найекстримальнішими. Очільник компанії SpinLaunch випробував власний iPhone, розкрутивши його за допомогою спеціального обладнання для створення штучних навантажень.

Що відомо про компанію SpinLaunch

SpinLaunch має намір організувати доставку супутників та інших вантажів на орбіту, запускаючи їх з Землі без використання ракетних двигунів – за допомогою гігантських строп.

Як повідомляють журналісти 9to5mac, команда обертала на високих швидкостях сонячні панелі, лінзи телескопів, акумулятори, GPS-модулі – вони вціліли з мінімальними або нульовими ушкодженнями.

В одному з тестів SpinLaunch прикріпили до центрифуги iPhone і змусили його обертатися з величезною швидкістю – в п'ять разів швидше за швидкість звуку,
– йдеться в матеріалі журналістів.

Що було з iPhone після екстримального тесту

Після тесту, в ході якого смартфон випробував навантаження в 10 000 разів сильніше за силу тяжіння на поверхні Землі, засновник компанії Джонатан Яні успішно використовував смартфон для зв'язку з колегою в додатку FaceTime.

Це, за словами представників компанії, свідчить про здатність електронних компонентів витримувати екстремальні навантаження під час прискорення, хоча деякі з пристроїв зажадають невеликих модифікацій.


Теги: iphone
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все