Кіберполіція має вакансії для айтівців. Зарплата від 19 000 грн

  • 23 февраля, 18:40
  • 3837
  • 0

Кіберполіція України оголосила про вакансії для ІТ-спеціалістів. Шукають фахівців за чотирма напрямками із зарплатою від 19 464 грн.

  1. Кіберполіція шукає спеціалістів за напрямками захисту ІТ-інфраструктури, розробки програмного забезпечення, технічного супроводження і збору цифрових доказів.
  2. Добір здійснюється на посади інспекторського складу поліції та цивільного персоналу до центрального апарату і в регіональні підрозділи.
  3. Повний перелік вакансій, посадові обов’язки та вимоги до кандидатів за посланням.

Також на сайті в описані вакансії зазначені зарплати та вимоги до кандидатів. Для прикладу в інспектора кіберполіції (за напрямком захисту ІТ-інфраструктури) зазначена зарплата 20 596 грн. А серед обовʼязків: адміністрування внутрішньої комп’ютерної мережі, її розвиток та супроводження, а також виявлення та усунення несправностей в мережі.

Вакансія «Інспектор кіберполіції (за напрямком розробки програмного забезпечення)» передбачає таку ж зарплату, але інші обовʼязки. Зокрема створення нового та підтримка програмного забезпечення, що вже існує.

Найменша зарплата в інспектора кіберполіції з функціями технічного супроводження та збору цифрових доказів: 19 464 грн. До його обов’язків входить отримання інформації з електронних носіїв та мобільних терміналів.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий