Київстар включив безлімітний доступ до сервісу YouTube Music

  • 20 апреля, 07:04
  • 4253
  • 0

Київстар, один з найбільших мобільних операторів України, для абонентів з тарифним планом “Безлім Відео” включив безлімітний доступ до сервісу YouTube Music.

Оператор Київстар також повідомив, що в тарифі “Безлім Відео” без тарифікації абоненти можуть дивитися відео в YouTube, Twitch, Kyivstar GO TV, Megogo, слухати музику, користуватися Instagram та іншими популярними соціальними мережами. Також в тарифі – 9000 Мб, безлім для дзвінків у мережі Kyivstar та 150 хвилин для дзвінків на номери інших мобільних операторів та за кордон. 

У компанії Київстар зазначили, що завдяки швидкісному 4G абоненти Kyivstar можуть слухати музику і дивитися кліпи під час руху у високій якості. Зараз 4G мережа оператора доступна в 4587 населених пунктах, де проживає 58% населення України.

Раніше Київстар запустив новий компонент сервісу «Віртуальна мобільна АТС», який дозволяє інтегрувати мобільні і фіксовані телефони в складні бізнес-процеси компаній. Наприклад, за 15 хвилин можна розгорнути контакт-центр зі складним розподілом вхідних і вихідних дзвінків, без застосування профільних фахівців і не встановлюючи дороге спеціальне обладнання.

Нагадаємо, з 1 травня 2019 року Київстар запускає послугу перенесення мобільного номера Mobile Number Portability (MNP).


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий