KKCG завершила придбання ІТ-компанії Avenga у Oaktree та Cornerstone

  • 28 февраля, 12:00
  • 3775
  • 0

Європейська інвестгрупа KKCG оголосила про завершення угоди з придбання ІТ-компанії Avenga, яка зокрема має великий офіс в Україні. Повідомили у KKCG, Сума угоди не розголошується.

  1. Раніше Avenga належала фондам під управлінням Oaktree Capital Management, L.P. (Oaktree), а також фондам під управлінням Cornerstone Investment Management, L.P. (Cornerstone).
  2. З моменту закриття угоди, Avenga, глобальна технологічна платформа зі штаб-квартирою в Німеччині, офісами в 31 країні світу та командою, що налічує близько 4 000 фахівців, стала повністю підконтрольною дочірньою компанією KKCG.

«Avenga посилює міжнародну присутність KKCG та органічно доповнює компанію Qinshift, яка займається розробкою спеціалізованого програмного забезпечення. Це робить KKCG Technologies одним із найбільших архітекторів цифрової трансформації в Європі, що надає послуги широкому загалу клієнтів по всьому світу», — коментує Міхал Томанек, інвестиційний директор KKCG.

Про угоду стало відомо ще в грудні 2023 року.

Qinshift — технологічна компанія, орієнтована на вирішення бізнес-завдань. Qinshift має 28 офісів та понад 3000 співробітників, які спеціалізуються на розробці програмного забезпечення та наданні комплексних корпоративних рішень, UX та UI дизайну.

KKCG — інвестиційна та інноваційна група, що спеціалізується на лотереях та гральній індустрії, енергетиці, технологіях та нерухомості. Заснована підприємцем, інвестором та філантропом Карелом Комареком, KKCG налічує понад 10 000 працівників у 36 країнах світу у своїх портфельних компаніях із загальною вартістю активів під управлінням понад 8 мільярдів євро.

Avenga — міжнародна IT-компанія, заснована у 2019 році шляхом об‘єднання українсько-американської CoreValue з IT Kontrakt, Sevenval та Solidbrain. Компанія пропонує послуги з розробки стратегії, роботи з клієнтським досвідом, розробку рішень та програмних продуктів. У 2021 році Avenga повідомила про приєднання до своєї платформи Perfectial. Після об’єднання кількість фахівців в Avenga складає понад 3500 осіб.

У вересні 2022 року Avenga оголосила про призначення нового СЕО. Ним став українець Юрій Адамчук, який прийшов на заміну Яна Веберінга. Український офіс компанії налічує понад 1500 співробітників.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий