Компанія Discord звільняє 40 своїх працівників

  • 4 августа, 16:49
  • 3741
  • 0

Компанія Discord, відома своїм месенджером однойменної назви, провела реструктуризацію, в рамках якої звільнила 4% свого персоналу або 40 співробітників, повідомляє Information.

Представник компанії повідомив, що звільнення стосувалися членів команд з маркетингу, дизайну та розваг. Це було обумовлено стратегічним націленням компанії на довгострокове зростання та оптимізацію своїх продуктів.

Скорочення працівників в компанії Discord спричинило змішану реакцію у соцмережах. Деякі користувачі висловили свою підтримку звільненим співробітникам та закликали інші компанії розглянути їх для прийняття на роботу. З іншого боку, були критичні відгуки в адресу Discord, зазначаючи, що компанія не поважає своїх фахівців та не приділяє достатньо уваги якості свого сервісу.

Кілька колишніх співробітників, які були звільнені, висловили свої думки на цей рахунок в X і LinkedIn. Один з них, що працював дизайнером, висловив подяку Discord за можливість співпрацювати над "найкращим продуктом у своєму класі" та виразив свою любов до спільноти.

Інший колишній менеджер по продукту зазначив, що був радий працювати з "неймовірно талановитими людьми" та побажав успіху компанії.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все