У харківському офісі Gameloft могли звільнити понад 40 працівників. Під скорочення потрапив голова студії

  • 7 июня, 09:00
  • 3789
  • 0

Упродовж кількох останніх місяців у харківському офісі Gameloft тривали масштабні скорочення працівників. Першим звільнили голову студії Артема Набатова, який пропрацював у компанії понад 14 років. Про це пише DOU із посиланням на власні джерела.

  1. Точну кількість звільнених працівників з’ясувати не вдалося, але в стінах офісу звучала інформація, що скоротили більше людей, ніж у Львові. У лютому журналісти дізналися, що в у Gameloft Lviv звільнили 38 працівників через «необхідність провести оптимізацію ресурсів». Тож звідси зробили висновок, що у Харкові скоротили понад 40 людей.
  2. Звільняли переважно геймдизайнерів, QA-інженерів і розробників. Художників та UI/UX-дизайнерів скорочення майже зачепили. За словами джерел, компанія звільняла працівників поступово — компенсації ніхто за це не отримав. Заплатили тільки за невикористані дні відпустки.

«Процес був неприємний, оскільки керівництво спочатку сказало, що будуть звільнення. А потім — змусило кожного особисто питати про свою долю. Однак відповідей не давали, аргументуючи це «не остаточно ухваленим рішенням». Потім для кожного збирали консиліум, де називали причину його звільнення. Після цього були озвучені терміни скорочення — від 2 тижнів до 3 місяців. Оскільки все відбувалося ближче до кінця зими, то люди залишали компанію поступово. Процес тривав весною», — розповіли джерела.

Нагадаємо, за пів року в компанії стало менше на 25 працівників. Gameloft стала п’ятою у списку 25-ти топових геймдев-компаній.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий