ІТ-компанія Tietoevry Create планує скоротити 4% своїх працівників — з них 70 з українського офісу Infopulse

  • 5 июля, 14:00
  • 3719
  • 0

Міжнародна ІТ-компанія Tietoevry Create планує скоротити 400 співробітників, в основному це стосується центрів компетенції в Болгарії, Україні та Індії, йдеться на сайті. Загалом у компанії працюють 10 000 співробітників у 23 країнах Європи, Азії, Північної та Латинської Америки.

Пишуть, що таке рішення ухвалили через переналаштування на нову операційну модель, яка передбачає інтеграцію трьох до цього незалежних дочірніх компаній: MentorMate, EVRY India та української Infopulse. Ці процеси планують завершити до кінця четвертого кварталу 2024 року.

«Операційне спрощення призводить до потенційного скорочення деяких неоплачуваних ролей в адмініструванні та управлінні», — повідомляють у Tietoevry Create.

Ці зміни спонукають Infopulse скоротити 70 спеціалістів в Україні, дізнався DOU. У компанії кажуть, що йдеться лише про адміністративні та менеджерські позиції, і не торкнуться бенчу й розробників. Тим, хто потрапить під скорочення, пропонуватимуть підтримку.

Попри такі зміни, в Infopulse шукають нових працівників. Кажуть, що насамперед шукають Java-розробників, SAP-консультантів і DevOps-спеціалістів.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий