Корпоративний контент за допомогою ШІ від стартапу Typeface

  • 29 июня, 13:15
  • 3774
  • 0

За даними Bloomberg, стартап Typeface використовує штучний інтелект для створення контенту для бізнесу, отримав інвестицію в розмірі $100 млн від компаній Salesforce та Google. 

За повідомленням PR-компанії Cision, Typeface, стартап, заснований колишнім технічним директором Adobe Абхай Параснісом в 2022 році, отримав фінансування у розмірі $65 млн у лютому 2023 року. Метою Typeface є спрощення процесу створення контенту для бізнесу за допомогою штучного інтелекту Affinity.

Користувачі Typeface можуть використовувати штучний інтелект Affinity для створення персоналізованого робочого контенту. Запит клієнта на кілька абзаців перетворюється в готовий текст та ілюстрації за допомогою штучного інтелекту. Згідно з угодою, стартап оцінюється у $1 млрд, а загальна сума залучених інвестицій з 2022 року складає $165 млн. У новому раунді фінансування було отримано від Salesforce Ventures та Google Ventures. Клієнти Typeface висловили захоплення, стверджуючи, що ніколи раніше не бачили подібних можливостей.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все