Кращі бізнес канали Telegram України

  • 2 мая, 05:54
  • 4592
  • 0

Редакція Бізнес Цензора зібрала кращі українські канали телеграм, які дають цінну інформацію та прикладні знання.

Telegram – невід'ємний інструмент ділової людини. Він швидкий, простий в користуванні і поки ще безпечний.

А ще в Telegram можна підписатися на тематичні канали для отримання важливої інформації на будь-яку тему.

Це зручно, бо кожен може обирати що і коли йому читати. Тут немає заплутаних алгоритмів ранжування контенту. А за фейки та маніпуляції адміністратори каналів отримую миттєву відписку читачів.

Редакція БізнесЦензора давно користується Telegram і тому ми вирішили зібрати кращі українські канали телеграм, які дають цінну інформацію та прикладні знання.

В нашій добірці ви не знайдете каналів про "успішний-успіх" та "натхнене-нетхнення".

Канали у цьому списку перевірені часом. Тут немає самозванців та "інфоциганів". Лише професіонали.

БізнесЦензор (1,6 тис. підписників) – Щодня тут публікуються головні економічні новини країни. А ще адмін каналу в іронічній формі рефлексує на ключові події дня та скандали.

Just Бізнес (4,5 тис. підписників) – Просто про гроші. Тут відповідаю на питання трудящого народу. Канал веде журналіст БізнесЦензора Юрій Віннічук.

UA Brand (8,8 тис. підписників) - Найбільший канал про українські бренди одягу, взяття, аксесуарів. Канал пише про українські бренди, які виробляють продукцію, що за цінами та якістю набагато кращі від мас-маркету.

Finstop - (1,7 тис. підписників) Канал веде учасник фінансового ринку з 20-річним досвідом роботи у казначействі банку. Тут знайдете: міжбанківський валютний ринок, короткі нотатки про фінансові події, аналітику та новини.

Конкретика (5 тис. підписників) - про українську економіку, "економічні дива", податки та лібертаріанські принципи.

Hugs.fund (1,6 тис. підписників) - канал фінтех-стартапу HUG'S. Тут в режимі реального часу збирають аналітику світових фінансових ринків.

СУПЕРЛЮДИ (20,2 тис. підписників) – канал однойменної освітньої платформи. Ділиться знаннями кращих підприємців. Тут публікують підкасти, інтерв'ю, бізнес-інструменти. Один із засновників є Андрій Федорів – власник креативного агентства Fedoriv.

Мінфін (5 тис. підписників) – про фінанси та інвестиції. Розповідають, куди вкласти гроші, що буде з курсом, депозитними ставками та з цінами на нерухомість.

Все ходы записаны (1 тис. підписників) – анонімний канал, який оперативно публікує новини про економічну корупцію, великий бізнес, політиків та олігархів (не вся інформація на каналі - підтверджена).

InVenture (2 тис. підписників) - щодня новини зі світу інвестицій від фахівців однойменної інвесткомпанії.

PM без проблем (4,8 тис. підписників) - реальні речі про ефективний менеджмент та лайфхаки, які спростять життя.

YouControl (0,5 тис. підписників) – канал компанії, яка зібрала досьє на всіх юридичних осіб України. Тут можна перевірити свого контрагента.

Дебет-Кредит (10 тис. підписників) – найпопулярніше видання для бухгалтерів в Україні. Тут все про адміністрування податків в Україні.



0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все