Lemberg Solutions запускає безкоштовні Data Science онлайн - курси для студентів технічних спеціальностей

  • 20 июня, 09:25
  • 3756
  • 0

Lemberg Solutions, українська IT компанія з 15-річним міжнародним досвідом, організовує безкоштовний курс Data Science Camp для студентів технічних спеціальностей з базовими знаннями лінійної алгебри, математичної статистики та Python. Навчання проводитиметься онлайн і розпочнеться вже 17 липня.   

Курс триватиме 3 місяці і буде складатись із цікавих прикладних задач на реальних датасетах із використанням комп'ютерного зору, глибоких нейронних мереж та алгоритмів машинного навчання.

Data Science Camp будуть проводити Data Science інженери Lemberg Solutions Віктор Вдовиченко та Володимир Андрущак, які вже багато років розробляють нейронні мережі і вбудовані системи для клієнтів з різноманітних сфер — від аграрного бізнесу до телемедицини.

Впродовж 3 місяців лектори проводитимуть 2-годинні заняття двічі на тиждень. Після успішного завершення навчання та фінального інтерв 'ю ти можеш отримати запрошення на посаду Trainee Data Science Engineer у Lemberg Solutions.

За курс 2022 року, ми отримали 185 заявок, з яких відібрали 10 студентів. Троє з наших студентів влаштувались в IT компаніях. 

Щоб приєднатися до курсу, достатньо заповнити форму за посиланням: 

https://forms.gle/ex9dfWW1RNqAw6hXA 


Теги: навчання
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все