lifecell звинуватив «Київстар» у відмові переносити номери абонентів

  • 21 мая, 07:33
  • 4148
  • 0

Мобільний оператор lifecell звернувся зі скаргою до Національної комісії зв’язку та інформації (НКРЗІ) зі скаргою на дії іншого оператора — «Київстар». Згідно з її тексту, конкурент відмовляється переносити номери своїх абонентів.

За словами представників lifecell, опублікованих в Facebook генеральним директором lifecell Ісметом Язіджи, коли до них звертається абонент для перенесення номера, вони повинні звернутися до базового оператору (звідки переходить абонент). Але у великій кількості випадків від «Київстару» приходить відповідь, що номер не активний (так було 476 разів із майже 1500 запитів, всього «Київстар» відмовив у перенесенні номера 945 раз).

У прес-службі «Київстару» відповіли, що оператор виконує всі заявки, які відповідають вимогам затвердженого НКРЗІ «Порядку надання послуг перенесення номерів». У компанії звернули увагу, що клієнту можуть відмовити у перенесенні номера «в разі, якщо він подав неповні або недостовірні дані про себе, якщо номер телефону абонента раніше був відключений за заборгованість або абонент подав заявки відразу до декількох операторів мобільного зв’язку».


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все