Ілон Маск озвучив, що буде стягувати плату на платформі X

  • 19 сентября, 11:41
  • 3858
  • 0

Ілон Маск висловив намір ввести плату для користувачів Х, як інформує, зокрема, TechCrunch. У понеділок в ефірі з Ілоном Маском був ізраїльський прем'єр-міністр Біньямін Нетаньяху, і вони обговорювали технології штучного інтелекту, їх регулювання та платформу X. Під час цієї розмови Маск заявив про намір компанії перейти на систему щомісячних платежів за використання платформи X.

"Це єдиний спосіб, який я можу придумати для боротьби з величезними арміями ботів. Тому що бот коштує копійки - назвемо це десятою частиною копійки. Але навіть якщо творцеві бота доведеться заплатити... кілька доларів або щось подібне, ефективна вартість ботів дуже висока", - пояснив Маск.

Він також зауважив, що кожного разу, коли творець бота захоче створити нового, йому потрібно буде оплачувати новий підписку. Маск не уточнив, коли саме буде введена ця нова платіжна система і скільки коштуватиме підписка, але описав її як "невелику суму грошей". 

Під час бесіди Маск також розкрив деякі нові показники щодо платформи X. За його словами, наразі на сайті зареєстровано 550 мільйонів щомісячних користувачів, які щодня публікують від 100 до 200 мільйонів постів. Проте не відомо, чи враховуються в цих цифрах автоматизовані акаунти, такі як стрічки новин або спам-акаунти.

Щодо кількості платних підписників на X, то ця інформація не розголошується. Один із незалежних досліджень вказував на те, що на платформі X Premium на даний момент має підписку лише 827 615 користувачів.



Теги: twitter маск
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий