Львівські айтішники запустили навчальну платформу, де можна отримати сертифікацію

  • 4 марта, 13:37
  • 4761
  • 0

Днями навчальна платформа для студентів, що планують розпочати кар’єру в ІТ — SoftServe IT Academy, презентувала оновлений продукт — IT Academy сертифікацію. Це безкоштовний сервіс для початківців — тих, хто здобув знання завдяки самоосвіті, впевнений у них і хоче швидко визначити свій технічний рівень, а також рівень володіння англійською.

Про це повідомляє пресцентр Львівської міськради. Наразі сертифікація вже покриває найбільш популярні напрямки: .NET, QC, WEB UI, JAVA та PYTHON і доступна у Львові, Дніпрі та Харкові. Під час проходження сертифікації кандидат складатиме два тести: перший — для оцінки рівня технічних знань, другий — для визначення рівня розмовної й письмової англійської мови. «Ми працюємо в дуже динамічному середовищі, запит на навчальні рішення постійно змінюється, змінюється й формат взаємодії зі студентами та початківцями в IT. SoftServe як компанія, яка вже досить довго та успішно працює на ринку, має відповідну експертизу для оцінки знань. 

IT Academy сертифікація — це оновлений продукт, доступний для проходження людям з технічною освітою, по завершенню курсів, а також тим, хто навчається самостійно», — зазначила Марія Шаталова, Certification Center Manager. Сертифікація від SoftServe IT Academy є безкоштовною та дійсна протягом року. Із таким сертифікатом не потрібно проходити технічну співбесіду при працевлаштуванні в SoftServe: його власникам необхідно лише успішно пройти співбесіду на визначення soft skills. Детальніше про те, як скористатися цим сервісом, можна дізнатися на сайті.


Теги: softserve it academy
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все