MacPaw оголошує про запуск бета-версії застосунку Setapp Mobile у ЄС

  • 1 марта, 15:49
  • 3794
  • 0

MacPaw, українська компанія-розробник програмного забезпечення для macOS та iOS, оголосила про запуск бета-версії мобільного застосунку Setapp в ЄС. Очікується, що бета-тестування розпочнеться вже цієї весни – у квітні.

Setapp – це платформа з підпискою, яка пропонує користувачам колекцію застосунків для Mac та iOS. Платформа підтримує розробників, пов’язуючи винагороду із використанням застосунків та їхньою ринковою вартістю. Мобільна версія Setapp буде доступна на iOS-пристроях.

Категорії програм:

  1. Продуктивність та бізнес-інструменти: підвищення ефективності завдяки інструментам для керування розкладом, дотримання графіку, персоналізації роботи в інтернеті тощо.
  2. Програмне забезпечення для творчості та дизайну: розкриття творчого потенціалу за допомогою інтуїтивних інструментів для анімації фотографій, створення документів тощо.
  3. Стиль життя та продуктивність: покращення щоденної рутини за допомогою застосунків, які допомагають виробляти кращі звички, бути в курсі останніх новин та ефективно керувати своїми нотатками та ідеями.
  4. Корисні програми: спрощення повсякденних завдань за допомогою застосунків для обміну файлами, контролю витрат та організації ідей.
  5. Спеціалізовані професійні інструменти: передові застосунки для детального пошуку документів, комплексного управління базами даних тощо.

Як стати учасником бета-тестування: ті, хто бажають отримати доступ до Setapp Mobile, можуть приєднатися до листа очікування на сайті Setapp.

MacPaw також шукає iOS-розробників: зацікавлені у співпраці з Setapp можуть подати заявку.

Apple вперше дозволить завантажувати сторонні програми на iPhone, але тільки у Європейському Союзі. Це включає нові API та інструменти, які дозволять розробникам пропонувати свої програми для завантаження з альтернативних магазинів. Зміни у політиці спричинені законом про цифрові ринки.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий