Маск, тримайся. Три найпопулярніші виробники консолей відмовилися від інтеграції Twitter

  • 16 июня, 15:23
  • 3717
  • 0

Nintendo офіційно припинила підтримку інтеграції консолі Switch із X (раніше Twitter). Microsoft та Sony відключили доступ минулого року.

З оновленням програмного забезпечення консолі до версії 18.1.0 користувачам зникла можливість пов'язувати свій обліковий запис X з консоллю або публікувати знімки екрана з ігор. Видалення цих функцій становило більшу частину оновлення 18.1.0.

Nintendo попередила про ці зміни минулого місяця, але не вказала чітко причину припинення підтримки X. Враховуючи, що користувачі Switch все ще можуть ділитися своїм контентом у Facebook, це, ймовірно, пов'язано зі змінами ціни на API X, яка зараз починається від 42?000 доларів США на місяць для корпоративних клієнтів.

Корпорація Microsoft не згадала про оновлення API від X, коли минулого квітня позбавила користувачів консолей Xbox підтримки соцмережі. Sony, коли зробила те саме для PS5 і PS4 минулого року, також не оголошувала про зв'язок з API.

Ціна може бути не єдиною причиною. Slack напередодні припинив підтримку, заявивши, що оновлення API вплинули на функціональність власної інтеграції X.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий