Маск заговорив про можливе банкрутство Twitter

  • 15 ноября, 06:50
  • 3857
  • 0

Ілон Маск у своєму першому зверненні до співробітників Twitter після покупки компанії за 44 млрд доларів заявив про можливе банкрутство, якщо соціальна мережа не почне приносити більше грошей.

Про це повідомляє Bloomberg.

Як зазначає видання, такі заяви Маска прозвучали на тлі його бурхливого початку правління в компанії — двотижневого періоду, протягом якого він звільнив половину співробітників Twitter, вигнав більшість топ-менеджерів і наказав решті співробітників припинити роботу з дому.

У своєму зверненні до співробітників Маск озвучив також свої вимоги про тривалість 80-годинного робочого тижня, скасування офісних пільг, таких як безплатна їжа та заборона віддаленої роботи

"Якщо ви не хочете ходити в офіс - звільняйтесь", - цитують джерела видання слова Маска.

Коли його запитали про перспективу відтоку кадрів, Маск відповів: "Ми всі повинні бути більш жорсткими".

За словами співрозмовника Bloomberg, знайомого зі стилем управління Маска, таким чином бізнесмен намагається мотивувати працівників та донести думку, що якщо люди не будуть наполегливо працювати, Twitter залишиться в дуже скрутному становищі. 

Тому Маск заявив, що компанії необхідно терміново рухатися вперед, щоб зробити новий продукт підписки Twitter Blue вартістю $8 таким, за який користувачі захочуть платити.

У той час як викуп вивів Twitter з-під контролю публічних ринків, Маск навантажив компанію боргом майже на 13 млрд доларів, який тепер знаходиться в руках семи банків Уолл-стріт, які не змогли передати його інвесторам.

"Довіра до компанії підірвана так швидко, що ще до коментарів Маска про банкрутство деякі фонди пропонували купити кредити всього за 60 центів за долар - ціна, яка зазвичай призначається компаніям, що знаходяться в скрутному фінансовому становищі", - пише Bloomberg.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все