Масштабна крадіжка. Дані техногіганта AMD продають на хакерському форумі

  • 22 июня, 14:57
  • 3778
  • 0

AMD розслідує ймовірну кібератаку, під час якої зловмисник викрав дані про продукти та співробітників компанії та виставив на продаж.

Цього тижня хакер IntelBroker, відомий зломом систем медичного страхування DC Health Link, що призвів до слухань у Конгресі та розкриття особистих даних членів та персоналу Палати представників США, опублікував скріншоти ймовірно вкрадених даних AMD, пише BleepingComputer.

Хакер стверджує, що набір даних містить інформацію про майбутні продукти, співробітників AMD, фінансові документи тощо.

«Сьогодні я продаю витік даних AMD.com. Дякую, що прочитали та насолоджуйтесь! У червні 2024 року AMD, велика комп'ютерна компанія, зазнала витоку даних. Зламані дані: майбутні продукти AMD, технічні характеристики, бази даних співробітників, бази даних клієнтів, файли власності, ПЗУ, вихідний код, мікропрограмне забезпечення та фінанси», — йдеться у замітці автора на форумі хакера.

IntelBroker поділився скріншотами деяких імовірно вкрадених облікових даних AMD, але не повідомив, за скільки їх продає і як вони були отримані, пише BleepingComputer.

У коментарі Bloomberg компанія підтвердила викрадення обмеженої кількості інформації.

«Грунтуючись на нашому розслідуванні, ми вважаємо, що обмежена кількість інформації, пов'язаної зі специфікаціями, що використовуються для збирання певних продуктів AMD, була доступна на сайті стороннього постачальника. Ми не віримо, що це порушення даних вплине на наш бізнес або операції», — сказав представник компанії.

У червні 2022 року AMD також розслідувала зламування бандою з програмами-вимагачами RansomHouse, яка стверджувала, що вкрала 450 ГБ даних компанії.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий