Менше пластику. Американський стартап представив пляшку, яка сама очищає воду

  • 29 августа, 07:47
  • 4164
  • 0

Компанія Mahaton розробила незвичайну пляшку, яка знищує 99.99% бактерій у воді, а також очищає сама себе за допомогою ультрафіолету.

Mahaton зараз шукає фінансування для своєї пляшки на Kickstarter. Кампанія вже зібрала понад $ 10 000, на які розраховувала, повідомляє The Richest.

Однак мінімальне пожертвування в $ 39 все ще дозволить попередньо замовити пляшку. Ранні покупці також можуть отримати дві пляшки за $ 79 або три за $ 99. Після закінчення кампанії ціна кожної окремої пляшки збільшиться до $ 49.

Як запевняють інженери Mahaton, пляшка «ідеально підходить для тих, хто хоче скоротити споживання пластика і підвищити якість питної води». Така пляшка для води, що самоочищається, являє собою зручну альтернативу звичним пластиковим пляшкам.

Сам пристрій зроблено з нержавіючої сталі, а кришка складається з екологічно чистого пластика. Завдяки інноваційній технології бездротової зарядки, пляшка Mahaton використовує безртутну світлодіодну технологію UV-C для стерилізації питної води, видаляючи 99,99% бактерій протягом 90 секунд. Компанія заявляє, що передові технології мають сертифікати FDA, CE і SGS.

Сама пляшка, натхненна сучасною архітектурою, була розроблена відзначеними нагородами дизайнерами з Великобританії. Пляшка для води Mahaton доступна в наступних кольорах: Greenland, Lady Pink, and Paper White. Розробники запевняють, що пляшка для води Mahaton легко окупиться протягом декількох тижнів.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все