Meta працює над збереженням аудиторії додатка Threads, який втратив понад половину своїх користувачів

  • 31 июля, 12:09
  • 3697
  • 0

Керівництво Meta Platforms активно займається збереженням аудиторії свого нового додатка Threads, що конкурує з Twitter, після того, як програма втратила більше половини своїх користувачів протягом декількох тижнів після гучного запуску. Інформацію про це повідомляє Reuters, посилаючись на генерального директора Марка Цукерберга.

Під час зустрічі зі співробітниками 27 липня, Марк Цукерберг, керівник Meta, повідомив, що збереження користувачів у текстовому додатку Threads перевищило їхні очікування. Він зазначив, що зареєструвалося понад 100 млн людей, і компанія прагне залучити ще більше активних користувачів, проте їх кількість ще не досягла мети.

Цукерберг висловив думку, що падіння активності є нормальним явищем, але він очікує, що утримання користувачів почне зростати, оскільки компанія планує додавати нові функції, зокрема версію для настільних комп'ютерів і функції пошуку. Meta розглядає можливість впровадження "пасток для утримання", які спонукатимуть користувачів повернутися до додатка.

Крім того, генеральний директор зазначив, що робота компанії над технологіями доповненої та віртуальної реальності, які розвивають метавсесвіт, не випереджає графік, але йде за планом. Він наголосив на необхідності раніше інвестувати в цю роботу, щоб випередити конкурентів, таких як Apple, Google і Microsoft.

Цього місяця Meta також випустила модель штучного інтелекту під назвою Llama 2, яка стала безкоштовно доступною для комерційного використання для розробників, і за перший тиждень модель отримала понад 150 000 запитів на завантаження. Щодо можливого "бою у клітці" з Ілоном Маском, Цукерберг висловив неувереність щодо його відбуття.


Теги: цукерберг
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все