Meta створює альтернативу Twitter

  • 4 июля, 08:22
  • 3723
  • 0

6 липня американська компанія Meta, яка є власником Facebook і Instagram, планує випустити свій власний аналог сервісу мікроблогів Twitter під назвою Threads. Згідно з повідомленнями від  Bloomberg, цей додаток буде функціонувати на платформі Instagram.


Threads буде працювати аналогічно до Twitter, дозволяючи користувачам публікувати текстові повідомлення, лайкати, коментувати та ділитися ними в соціальній мережі. Особливістю Threads буде можливість перенести підписників з Instagram, що дозволить користувачам не створювати нову спільноту з нуля. Програма описується як місце, де люди збираються, щоб обговорити питання, які їх цікавлять. Користувачі зможуть взаємодіяти зі своїми персонами та однодумцями, ділитися власними ідеями, думками й творчістю. Threads буде доступний для завантаження з App Store безкоштовно для користувачів з США з 6 липня.

За інформацією від Bloomberg, конкуренти Twitter, такі як Mastodon і Bluesky, поки що перебувають у початковій стадії розвитку і ще не змогли побудувати життєздатні альтернативи. У той же час, Instagram вже кілька місяців активно просуває свій додаток, залучаючи відомих особистостей та впливових людей.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий