Midjourney тестує нову функцію послідовних персонажів

  • 13 марта, 14:20
  • 3674
  • 0

Генеративний АІ Midjourney тестує новий алгоритм «узгоджені символи», який дозволяє зберігати незмінні риси обличчя людини чи інші потрібні об’єкти на всіх світлинах. Про це розробники написали на своїй сторінці в Х.

Протестувати нову функцію можна на моделях MJ6 та Niji6. А інструкцію про використання можна знайти на каналі Discord від Midjourney. Як пише видання The Verge, нова можливість не призначена для копіювання реальних людей із фотографій. Найкраще вона працює з персонажами, створеними за допомогою АІ.

Ось як це показав користувач Х Нік Сен-П’єр – креативний директор, який тривалий час працював у VR-індустрії та вивчає ШІ-технології. 

Midjourney — це нейромережа, що перетворює написаний користувачем текст на зображення, які потім можна використовувати навіть у комерційних цілях. Звичайно, поки вона не може замінити людського дизайнера, але з простими завданнями, які не вимагають високої точності та відповідності справляється легко.

Ми вже розповідали про особливості використання нейромережі, авторські права на згенеровані нею зображення та шляхи отримання практично необмеженої кількості генерацій без платної підписки. 


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий