monobank увійшов до списку 250 найкращих необанків світу за версією CNBC

  • 15 июля, 14:00
  • 3790
  • 0

Український monobank вдруге увійшов до списку CNBC «250 найкращих фінтех-компаній світу 2024 року», ставши одним із 35 у категорії необанків.

  1. Список CNBC, створений у співпраці з дослідницькою компанією Statista, оцінює компанії в різних фінтех-секторах, таких як цифрові платежі, необанкінг, технології управління капіталом і цифрові активи.
  2. Рейтинг охоплює вісім категорій фінтех-компаній, серед яких: альтернативні фінанси, банківські рішення, бізнес-процеси, цифрові активи, фінансове планування, необанкінг, платежі та управління капіталом.

«Одним із 35 проєктів у категорії найкращих світових необанків було визнано український monobank. Це єдина українська фінтех-компанія в списку необанків та загальному списку» — заявив Олег Гороховський, співзасновник Fintech Band.

Рейтинг базується на аналізі, проведеному з березня по травень 2024 року, понад 2000 компаній, для яких було зібрано понад 20 000 точок даних.

Компанії оцінювались за загальними показниками ефективності, що займали 40 % ваги в оцінці, та специфічними для сегмента ключовими показниками ефективності із часткою в 60 % оцінки.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий