Монобанк здійснив придбання стартапу TakeUsEat: що відомо про цей новий сервіс?

  • 19 сентября, 05:20
  • 3741
  • 0

TakeUsEat було засновано Олександром Леськівим, Наталею Шкаровською, Серафімою Лопухіною та Ольгою Кірдяєвою у 2020 році, коли вони були студентами. Тепер TakeUsEat стане частиною платформи Expirenza by mono, яку банк придбав кілька років тому.

Олег Гороховський, співзасновник Монобанку, прокоментував цю угоду, зазначивши, що гості отримають можливість зручного бронювання столиків, а ресторани отримають більше корисної аналітики.

Вартість угоди не була розкрита.У вересні 2021 року monobank, який діяв на банківській ліцензії Універсал Банку, придбав сервіс Expirenza, який на той момент був платформою для меню та відгуків для галузі гостинності. Бренд Expirenza був інтегрований в екосистему monobank та отримав назву Expirenza by mono.

Перед інтеграцією в сервісі була можливість залишити відгук про заклад, переглянути електронне меню та залишити безконтактні чайові через QR-код. monobank також підключив свій еквайринг та обслуговування ФОПів до цього сервісу.

Після початку співпраці з Expirenza, кількість обслуговуваних ресторанів збільшилася від менше ніж 100 до понад 1100 протягом першого року.



Теги: monobank
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий