Можна лінуватися. Штучний інтелект навчили читати робочі чати замість вас

  • 19 февраля, 10:19
  • 3735
  • 0

Корпоративний месенджер Slack впровадив нові функції штучного інтелекту, які, зокрема, дозволяють дізнатися найголовніше з робочого листування, не читаючи всі пропущені повідомлення.

Торік Slack почав тестувати власний набір ШІ-інструментів Slack AI. Тепер ці додаткові функції стали доступними для користувачів зі США та Великобританії з корпоративним планом Slack Enterprise, які користуються англійською мовою, повідомляє сайт Slack. Очікується, що пізніше буде додано підтримку додаткових мов та планів.

Одна з нових функцій дозволяє отримати згенерований ШІ короткий опис змісту пропущеної розмови в ланцюжку, де користувача відзначили, або іншої розмови, яка відбувалася в каналах Slack. Додаткові налаштування, доступні за піктограмою зірочки у верхньому правому кутку каналу, дозволяють визначити, який саме обсяг даних буде вивчено: лише непрочитані повідомлення, повідомлення, які з'явилися протягом останніх семи днів або за інший вибраний час тощо. Ця функція може бути корисною для тих, хто, наприклад, був у відпустці та хоче швидко дізнатися, що відбувалося на роботі за цей час.

Інструменти Slack AI також можуть надати добірку релевантних повідомлень, що стосуються певної теми, та відповісти на питання про роботу, ґрунтуючись на попередніх повідомленнях у каналах.

Розробники кажуть, що великі мовні моделі, що використовуються месенджером, розміщені безпосередньо в Slack. Тому дані клієнтів залишаються ізольованими і не використовуються для обслуговування інших клієнтів.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий