Навіть на iPhone. Новий штучний інтелект від Samsung Galaxy AI тепер можна протестувати на будь-якому смартфоні

  • 29 февраля, 07:01
  • 3776
  • 0

Samsung інтегрувала власні інструменти штучного інтелекту Galaxy AI лише у свої смартфони, що вийшли в 2023 році та пізніше, але тепер пропонує випробувати їх усім користувачам Android та iOS.

Компанія оновила свою програму Try Galaxy, і тепер вона імітує враження від реального головного екрану смартфона Galaxy S24, який став першим пристроєм Samsung з підтримкою Galaxy AI.

«Програма Try Galaxy, яка була раніше створена для користувачів iOS, тепер вперше доступна на всіх пристроях Android, включаючи моделі Galaxy. Це означає, що більше користувачів можуть ознайомитися з останніми функціями серії Galaxy S24 та One UI 6.1. … Новий віджет на другій сторінці головного екрану представляє основні функції на базі штучного інтелекту серії Galaxy S24 та його вдосконалених інструментів камери. Користувачі можуть торкнутися кожного елемента, щоб переглянути короткі демонстраційні відео, що пояснюють функції та їх застосування у повсякденному житті. Поруч із виконаними елементами з'являються галочки, щоб користувачі могли відстежувати їх прогрес», - йдеться у повідомленні Samsung.

У програмі користувачі можуть протестувати функції живого перекладу дзвінків Live Translate, ШІ-асистентів для листування та нотаток Chat Assist та Note Assist, але не редагування власних фото.

Як писав NV Техно, південнокорейський гігант Samsung продемонстрував широкий перелік функцій штучного інтелекту під час презентації нових смартфонів Galaxy S24 раніше цього року. При цьому було оголошено, що смартфони Samsung, які вийшли до 2023 року, не отримають ШІ-інструменти, а розширений доступ до Galaxy AI зрештою стане платним. Цього місяця стало відомо, що лінійки смартфонів Galaxy S23, S23 FE, Z Fold 5, Z Flip 5 та Tab S9 отримають доступ до функцій Galaxy AI з березневим оновленням ПЗ.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все